Tässä taannoin lähetin ensimmäisen tietomuokkausehdotukseni discogsiin. Kovinkaan nopeasti ylläpito ei ilmeisesti viestejä ennätä käsittelemään, koska on jo kulunut päälle kaksi viikkoa, eikä päivityksiäni ole vieläkään hyväksytty tai hylätty. Discogs ei julkista palvelun moderoija- tai editoijatietoja, joten arvailtavaksi jää kuinka paljon henkilökuntaa heillä on käytössään.

Discogsin keskustelufoorumi on sisällöltään hyvin vaihtelevan tasoinen. Vaikka seassa on helmiäkin, osa aloittelevista käyttäjistä tuntuu omaksuneen foorumin käytön chatin korvikkeena (Discogsin oma chat-palvelu on ollut käytössä hyvin satunnaisesti). Koska käytän Discogsia lähinnä levytietojen etsimiseen ja omien listojeni tallentamiseen, en jaksa nykyään edes käydä keskustelualueella tarkistamassa uusia viestejä.

Yhteisön toiminnasta mainittakoon vielä seuraava seikka: listasin Discogsiin ensimmäistä kertaa kirjautuessani sen Wantlist-toiminnolla 2 haluamaani julkaisua. Viikon sisään olin saanut jo kolme tarjousta eri puolilta Eurooppaa. Harmittaahan se, ettei tällä hetkellä ole varaa niitä ostaa. Joku saksalainen jomppe yritti ostaa omistamani harvinaisen 10-tuuman EP:n. Jäi myymättä, koska ko. henkilö ei ollut valmis maksamaan siitä tarpeeksi pätäkkää. Joten kyllä sieltä tuntuu ihan kohtuuhyvin kaivattuja julkaisuja löytyvän...